Το καλύτερο σιμιγδάλι της Θεσσαλικής γης, ζυμωμένο με φρέσκα αυγά και φρέσκο γάλα γνωστά για τις ευεργετικές του ιδιότητες.
Τα ζυμαρικά είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τις διατροφικές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Φτιάχνονται εύκολα και εμπλουτίζονται με μια ποικιλία της οικιακής οικονομίας όπως είναι το κρέας, το γάλα, το τυρί, τα όσπρια και το ταχίνι. Άλλωστε πάντα τα ζυμαρικά υπήρξαν μια από τις αγαπημένες γεύσεις μικρών και μεγάλων, ενώ παράλληλα αποτελούν μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης με παραλλαγές.
Δοκιμάστε τα σκέτα με φέτα και βούτυρο, με σάλτσα, με μοσχαράκι κοκκινιστό ή κοτόπουλο ή τολμήστε το σαν σουφλέ στο φούρνο.