Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το ταχίνι, το φυστικοβούτυρο, το μέλι, τα δαμάσκηνα και τα τα βερίκοκα ψιλοκομμένα, τα κράνμπερι, το ξύσμα από το πορτοκάλι, και το αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να αναμειχθούν όλα τα υλικά και αρχίσει να σφίγγει το μείγμα.
Προσθέτουμε την τριμμένη καρύδα, τη βρώμη και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας μέχρι να απορροφηθεί όλη η βρώμη από το μείγμα.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα βουτυρωμένο ταψί 25×32 εκ. και απλώνουμε καλά το μείγμα με τα χέρια μας.
Βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες για να σφίξει.
Ξεφορμάρουμε και κόβουμε σε σχήμα της επιλογής μας.
Συστατικά
• 270 γρ. βρώμη από την Οκκα
• 90 γρ. ταχίνι από την Οκκά
• 90 γρ. φυστικοβούτυρο από την Οκκα
• 130 γρ. μέλι από την Οκκά
• 100 γρ. δαμάσκηνα
• 80 γρ. κρανμπερι αποξηραμένα
• 90 γρ. βερίκοκα αποξηραμένα
• ξύσμα από 1 πορτοκάλι
• 50 γρ. καρύδα τριμμένη
• Αλάτι